© 2019 by ILovePrivateLabel B.V. All rights reserved                                                                    Sales@ILovePrivateLabel.com

Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam

+31-(0)20-7470065

WIE WIJ ZIJN

Jouw betrouwbare partner voor kledingproductie

van design en samples tot verpakking en levering

 

I Love Private Label is de expert op het gebied van kledingproductie

I Love Private Label is gespecialiseerd in het produceren van kleding en accessoires, complete modecollecties, promotionele kleding en bedrijfskleding.

 

Wij bieden eindeloze opties en keuzemogelijkheden. Of je nu een collectie ontwikkelt, kleding voor een evenement ontwerpt of een complete nieuwe huisstijl voor je organisatie nodig hebt: I Love Private Label adviseert en denkt met je mee.

Wereldwijde productiefaciliteiten, duurzaam en verantwoord.

Binnen de textielsector bestaan nog veel sociale wantoestanden en helaas is het grootste deel van de textielproductie nog steeds behoorlijk milieubelastend. Wij als producent zijn van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om alleen met die productielocaties samen te werken die ook verantwoord ondernemen. Productielocaties die in overleg met ons een zorgvuldige keuze maken als het gaat om het gebruik van de juiste materialen.

Wij werken met vaste productiefaciliteiten, met allemaal hun eigen USP's.

HOE WIJ PRODUCEREN
MET WIE WIJ WERKEN

Onze klanten bestaan uit de meest vooraanstaande internationale merken en bedrijven

ONZE PROJECTEN

Wij ontwikkelen innovatieve collecties, accessoires en kledingstukken.

 

We hebben al meer dan 100 succesvolle projecten ontwikkeld en geleverd binnen een grote verscheidenheid van industrieën.

Een kleine selectie van onze projecten: