© 2019 by ILovePrivateLabel B.V. All rights reserved                                                                    Sales@ILovePrivateLabel.com

Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam

+31-(0)20-7470065

Goede vervanging van de plastic tassen

January 30, 2017

 

Nu het verbod op het weggeven van gratis plastic tassen inmiddels een jaar van toepassing is, vraag je je mogelijk nog steeds af wat een goede vervanging van de plastic tas zou kunnen zijn. Eén die bij jouw bedrijf past qua uitstraling en die qua kosten dicht bij de huidige draagtas ligt.

Je kunt natuurlijk een plastic tas gaan verkopen. Maar wanneer je je klanten wilt blijven voorzien van een gratis tas bij hun aankoop, dan zul je moeten overstappen op een alternatief. Dat er legio alternatieven zijn, mag duidelijk zijn. Je kunt kiezen uit:

 

• Luxe papieren tas
• Kraft papieren tas
• PP Woven tas
• PP Non Woven tas
• Jute tas
• Katoenen tas
• Recycled PET tas

 

Laten we je eerst eerlijk vertellen dat geen van bovenstaande tassen zo goedkoop is als een plastic tas. De vraag is dan ook wat je uiteindelijke doel is. Wil je je klant een tas geven die hij vaak kan hergebruiken? Of wil je vooral de kosten zo laag mogelijk houden?

Indien je kiest voor herbruikbare tassen, is het grote voordeel voor je dat jouw bedrijfsnaam vaker in het lokale straatbeeld gezien zal worden. Je “koopt” daarmee een stukje reclame. Materialen als RPET, katoen en PP Non Woven zijn zeer bruikbaar voor dagelijks of veelvuldig hergebruik.

Een canvas tas ziet er ook nog een super mooi en luxe uit!

 

Een precieze prijsopgaaf om een goede vergelijking te kunnen maken? Geen probleem!
Neem contact met ons op voor meer informatie via sales@ILovePrivateLabel.com of 0031 (0)20 4740065

 

 

Please reload

Featured Posts

New Styles in our Showroom

August 7, 2017

1/10
Please reload

Recent Posts

April 3, 2017

Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic