© 2019 by ILovePrivateLabel B.V. All rights reserved                                                                    Sales@ILovePrivateLabel.com

Herengracht 450, 1017 CA Amsterdam

+31-(0)20-7470065

ONZE WERKWIJZE

In een paar stappen naar een geweldig product

van design en samples tot verpakking en levering

 

I Love Private Label is de expert op het gebied van kledingproductie

I Love Private Label is hier om de wensen en eisen van je organisatie te realiseren. Het team van I Love Private Label werkt met veel enthousiasme en passie aan het onderscheidend vermogen van je bedrijf. Kleding vormt het verlengstuk van je identiteit als merk of onderneming. Slecht zittende kleding of stof van slechte kwaliteit heeft invloed op de uitstraling van je merk en ook op je klanten of medewerkers.

OVER HET STAPPENPLAN

Waar te beginnen met een eigen kleding- productie?

We stellen normen in onze dienstverlening op het gebied van snelheid van de productie, de hoogste kwaliteit in retail, duurzame materialen en ethische referenties. De minimale afname is ongeveer 250 stuks per stijl / kleur. Alle custom made bestellingen worden per aanvraag gequoteerd. De prijzen zijn afhankelijk van de precieze details (stof / kleur / style / branding, prints etc). Levertijden variëren tussen de 8 en 14 weken.

Kennismaking

Als partner van I Love Private Label heb je een vast aanspreekpunt gedurende het gehele traject. Van ontwerp tot levering is deze medewerker nauw bij je bedrijf betrokken. Hierdoor wordt de kwaliteit van de kleding gewaarborgd. Onder andere de functionaliteit van de kleding en de gewenste uitstraling zijn belangrijke speerpunten.

Productie

Het door jou gekozen concept wordt tot in de details uitgewerkt ter voorbereiding op de productie. De ontwerpen, materialen en maatschema’s worden vertaald naar productietekeningen en een fysiek sample van de kleding. Na goedkeuring wordt gestart met de productie van de kleding.

Levering

De kleding ondergaat voor transport een strenge kwaliteitscontrole. Na deze controle is de kleding klaar om op locatie geleverd te worden. Transport wordt uiteraard ook door ons geregeld.

Please reload

ONZE VOORRAAD ARTIKELEN

Snel kleding laten bedrukken?

Wij bieden niet alleen private label kleding aan, maar ook een ruim aanbod aan voorraad artikelen.

Onze kledingmerken uit voorraad zijn vernieuwend en trendy, maar bovenal is de kleding verantwoord geproduceerd.

Een groot deel hiervan is zelfs van Organic Katoen!

 

Voor al deze artikelen uit voorraad geldt een snelle levertijd. Stuur ons je logo of artwork toe en wij zorgen dat de kleding binnen korte tijd geleverd wordt. Je kunt met voorraadartikelen, die per stuk verkrijgbaar zijn, een geweldige uitstraling neerzetten.

 

Kies uit onze indrukwekkende verscheidenheid aan merken, pasvormen, kwaliteiten en kleuren.